Stevanović odustao od kupovine Bobar osiguranja

Bez autora
Dec 17 2015

Kompanija „Standard Group“, u vlasništvu poznatog bijeljinskog advokata Miloša Stevanovića, danas je saopštila da odustaje od kupovine „Bobar osiguranja“ Bijeljina. Kompanija „Standard Group“ sa žaljenjem konstatuje da je odustala od dokapitalizacije „Bobar Osiguranja“ Bijeljina u iznosu od 3.800.000 KM. Naime, porodica Bobar odustala je od nas kao investitora za biznis osiguranja, čime je prestao da postoji okvir transakcije koji je ranije najavljen. „Standard Group“ ostaje posvećena investiranju u održive biznise koji stvaraju novu vrijednost za zajednicu, kompanije, zaposlene i nas kao investitore.

Stevanović odustao od kupovine Bobar osiguranjaKompanija „Standard Group“, u vlasništvu poznatog bijeljinskog advokata Miloša Stevanovića, danas je saopštila da odustaje od kupovine „Bobar osiguranja“ Bijeljina, prenosi capital.ba.

„Kompanija „Standard Group“ sa žaljenjem konstatuje da je odustala od dokapitalizacije „Bobar Osiguranja“ Bijeljina u iznosu od 3.800.000 KM. Naime, porodica Bobar odustala je od nas kao investitora za biznis osiguranja, čime je prestao da postoji okvir transakcije koji je ranije najavljen„, navodi se u saopštenju za javnost.

„Standard Group“ ostaje posvećena investiranju u održive biznise koji stvaraju novu vrijednost za zajednicu, kompanije, zaposlene i nas kao investitore, dodaje se na kraju saopštenja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik